Bufo is terug

      Reacties uitgeschakeld voor Bufo is terug

Surfen is een van de leukste dan wel niet de leukste sporten die je kan beoefenen.

Goed materiaal is dan ook essentieel. Helaas worden veel boards nog gemaakt op de klassieke wijze waarbij beschadiging makkelijk kan optreden in de vorm van dings, deuken en scheuren. Ook verslechtert de flex van een board in de loop van de tijd door niet zichtbare delaminatie en de krachten dat een surfboard tijdens gebruik op moet vangen.

Met de gepatenteerde HARDCORK constructie worden deze issues weggenomen en de flex-eigenschapen en zo ook de dempingseigenschappen sterk verbeterd. HARDCORK surfboards surfen directer maar vangen ook gemakkelijker de klappen op, wat resulteert in een board dat lekkerder surft, minder snel beschadigt raakt en zo dus meer surfplezier geeft. Het gebruik van kurk is duurzamer voor zowel de levensduur van het board als voor het milieu. Bufo’s nieuwe Boogie Fish wordt volledig in deze constructie vervaardigt en surft nog lekkerder dan ooit tevoren!

hardcork.com/surf

instagram.com/hardcork_technology

Mike Young on the new Boogiefish in Newquay

Boogifish"