Week van de Watersport

      Geen reacties op Week van de Watersport

Jobe en waterskicentrum Splash samen voor de Week van de Watersport!

Dit jaar zullen watersportmerk Jobe en waterskicentrum Splash de krachten bundelen tijdens de Week van de Watersport! Van 14 t/m 21 April staat Nederland in het teken van de watersport met allerhande watersportactiviteiten door het hele land. Jobe en Splash zal iedereen die geïnteresseerd is de mogelijkheid bieden de nieuwe Jobe SUP (stand up paddle board) range te testen onder begeleiding van een Jobe medewerker. De Jobe SUP’s zijn de meest toegankelijke producten in de watersport, iedereen kan het!! Daarnaast biedt Jobe ook een exclusieve behind the scene tour aan op het Jobe hoofdkantoor. Waterski Centrum Splash maakt het ook mogelijk tegen een gereduceerd tarief te wakeboarden en waterskiën.

Heb jij altijd al een keer willen meemaken hoe Jobe producten worden geproduceerd, hoe de Jobe events worden georganiseerd of hoe alles in goede banen wordt geleid in het Jobe magazijn en wil jij graag een keer op een Jobe SUP de Maas verkennen? Wacht niet langer en schrijf je vandaag in: deelname voor dit evenement is GRATIS!Het inschrijvingsformulier is te vinden op www.jobesurf.com/inschrijven en zal vóór 7 April verstuurd moeten worden naar robbin@jobesports.com. U ontvangt vervolgens een uitnodiging van Jobe.

Jobe en Splash hopen u in de week van de watersport te zien!