SRFACE maakt high end wetsuits betaalbaar

      Reacties uitgeschakeld voor SRFACE maakt high end wetsuits betaalbaar

Wat in andere branches al succesvol gedaan is, wordt nu ook in de surf industrie geïntroduceerd: Een high-end wetsuit wordt vanaf nu betaalbaar door directe online verkoop.

SRFACE introduceert haar eerste wetsuit in een no-nonsense design met alle features en high-end materialen die functioneel bijdragen aan de performance van een wetsuit. Het eindresultaat van bijna twee jaar lang ontwerpen en testen is een wetsuit met optimale fit. De waterdichte naden zijn aan de binnenzijde getapet en aan de buitenzijde geseald. Hiermee wordt de duurzaamheid verhoogd en is zijn de naden absoluut waterdicht. De anti wind-chill panelen op de borst en rug en een extra isolerende binnenvoering zorgen ervoor dat je kunt surfen op zelfs de koudste dagen. Het SRFACE wetsuit is afgewerkt met een robuuste YKK rits en water-stoppers bij de polsen en enkels. Om de kwaliteit te waarborgen werkt SRFACE voor de productie samen met de nummer 1 wetsuit fabrikant ter wereld.

Op www.srface.com word je met de ‘Fit Finder’ eenvoudig geholpen met het kiezen van de juiste maat en dikte. Je vindt er ook een ‘Brand Converter’: Voer de maat in en het merk in van jouw huidige wetsuit en SRFACE berekent welke maat het best bij je past. Je kan het wetsuit 30 dagen uitproberen, verzenden en retourneren is gratis en de klantenservice wordt gerund door surfers en is 7 dagen per week bereikbaar.

Opvallend is dat SRFACE één wetsuit ontwerp in verschillende diktes aanbiedt. Dus geen veelvoud aan verschillende pakken, stijlen en uitvoeringen in verschillende prijsklassen zoals je vaak bij andere merken ziet. Het businessmodel van SRFACE maakt het overbodig een ingewikkelde opbouw te hebben van het assortiment. Immers, alle features en de meest high-tech materialen zitten al in het high-end pak, en dat voor de prijs van een instapmodel.

SRFACE is een nieuw surfmerk dat is opgericht door 5 fanatieke surfers en ondernemers die samen meer dan 30 jaar ervaring hebben met wetsuits en de surfindustrie. Het merk wordt alleen online verkocht op www.srface.com.