Vijf redenen om je SUP mee te nemen op vakantie!

We weten niet wat leuker is: SUPPEN op je favoriete meer of een heerlijke vakantie. Wel weten we dat het nóg leuker is om deze twee te combineren: door gewoon je SUP meenemen op vakantie dus! Zorg daarom dat je onderstaande vijf redenen snel checkt als je wilt weten hoe een SUP jouw vakantie nog beter kan maken!

Reden 1: Ontdek nieuw terrein
Een nieuw land met onbekend terrein vraagt er gewoon om ontdekt te worden. Maar waarom zou je met de standaard toer bus of gids op ontdekkingsreis gaan, als je ook het water op kunt gaan! De beste uitzichten en omgevingen heb je immers vanaf het water. Een zonsondergang op zee of mooie ongerepte rivieren; je ziet het allemaal vanaf je SUP. De natuur heeft zoveel moois te bieden! Dus als je een land echt wilt ontdekken dan kun je dat het beste op een SUP doen.

DISCOVER

Reden 2: Mis nooit meer een work-out
Heeft het hotel waar je verblijft geen sportschool? Of zit je zo ver van de bewoonde wereld af dat er helemaal nergens een sportschool te vinden is? Niet getreurd. Wanneer jij je SUP meeneemt kun je altijd en overal je work-out doen. Of je nu vroeg in de ochtend een yoga-sessie wilt doen of een lange tour wilt maken. Zolang je SUP mee is ben je verzekerd van een goede training!

YOGA

Reden 3: Entertainment voor iedereen op het water
Ga je met de familie op vakantie? Ga dan met zijn allen het water op met de SUP. Uiteindelijk is deze sport geschikt voor alle leeftijden en daardoor erg gemakkelijk te leren. Het is ook veel leuker om je vakantieoord met zijn allen te ontdekken!

ENTERTAINMENT

Reason 4: Makkelijk te dragen en erg licht
De Jobe SUPs zijn ontworpen om zo licht mogelijk te zijn en zijn daarom gemakkelijk te dragen. De Aero SUPs worden geleverd in een tas die waterafstotend is die al je SUP-benodigdheden bevat: een pomp, peddel en een leash. De Jobe boards behoren tot de lichtste op de markt dus bespaar je energie voor als je het water op gaat!

LIGHTWEIGHT

Reason 5: Dat opblaas-bedje is verleden tijd
Waarom zou je dat opblaas-bedje voor het derde jaar meenemen? We snappen dat je af en toe lekker wilt gaan liggen en rond wilt dobberen op het water. Maar waarom neem je dan geen SUP mee? Ze zijn breder waardoor je er minder snel vanaf valt en het opblazen kun je net zo snel. Gooi dat oude bedje dus weg en neem je SUP mee!

INFLATABLEBED

Dit zijn slechts 5 van de vele redenen om een SUP mee te nemen op je volgende reis. Dus de volgende keer als je je koffers inpakt, zorg dan dat je SUP daar bij zit!

Wil je meer weten over de Jobe SUP range, ga dan naar: http://www.jobesports.com/jobe-sup/products/
http://www.jobesports.com/jobe-sup/products/